Hirdetés

Még több fejlesztő támogatja az AGEIA-t!!!

|

Korábban nem hittem volna, hogy sikeres lesz, és láss csodát: egyre több fejlesztő jelenti be, hogy támogatja az AGEIA PhysX technológiát, mellyel igen komplex matematikai számításokat lehet végezni játék közben. A támogatott játékok listájához most csatlakozott az Auto Assault nevezetű MMORPG. Külön kiemelném, hogy a hazai fejlesztésű Joint Task Force is kihozza majd a kártyából amit lehet - akárcsak a többi, még be nem jelentett HD Interactive-os fejlesztés. Mellettük még láthatjuk a PhysX listán a Kuju Entertainment játékait, az Illusion Softworks (akiktől a Mafia jött) még be nem jelentett játékat, az orosz GFI szintén még titkos projektjeit. Végül, de nem utolsó sorban az ukrán székhelyű Crazy House is felhasználja majd a PhysX kártya nyújtotta lehetőségeket. Nos kérem, mi ez, ha nem egyenes út a sikerhez? Ha minden jól megy, a következő GameStar-ban már bemutatjuk nektek kis hazánk első PhysX kártyáját! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)