Hirdetés

Még több tartalom a Guild Wars 2 bétában

|

Ezen a hétvégén több tartalmat kapnak a Guild Wars 2 béta tesztelői.

Hirdetés

Azok a szerencsések akik bétázhatnak ezen a hétvégén, több mindent kipróbálhatnak majd, az új tartalmakat ráadásul régi karaktereikkel fedezhetik fel.

A Guild Wars 2-nek fontos része lesz a PvP. Erre a hétvégére World vs. World térképek kaptak egy új dungeont, eventeket, kihívásokat. A játékosok összeállhatnak öt fős csapatokba és részt vehetnek egy nyolc csapat részvételéve lefolytatott versenyen PvP jutalmakért.

A Guild Wars 2 bétájának magasabb szintű PvE tartalma is bővült: kapott egy plusz sztoriszálat, az Ascalonian Catacombs nevű dungeonhoz, egy új emberlakta térképet, új felfedezési módot.

Ezeken túl még sok apróság is bekerült, például a chat buborékok, helyi chat opciók, és új billentyű kiosztó felület, tehát ismét lesz miért visszatérni Tyriaba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)