Hirdetés

Még többen interneteznek szélessávon

|

Szeptemberben közel 17 ezerrel 537 ezerre emelkedett az ADSL és 12 ezerrel 252 ezerre a kábelmodemes szélessávú hozzáférések száma Magyarországon.

Hirdetés

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) gyorsjelentése szerint az öt egykori monopolszolgáltató, az Emitel, a Hungarotel, az Invitel, a Magyar Telekom és a Monortel, valamint a vezető alternatív szolgáltatók (PanTel, Tele2, GTS Datanet, eTel) és a legnagyobb kábeltelevíziós társaságok (UPC, T-Kábel, Fibernet, EMKTV) önkéntes adatközlésére épülő jelentés szerint a szélessávú hozzáférések száma szeptember végén közel 789 ezer volt az egy hónappal korábbi 760 ezer után. A jelentésben augusztustól szereplő kábelmodemes adat csak a négy legnagyobb, a hazai kábelmodemes piacon 85-90 százalékos piaci résszel bíró szolgáltató adatait tartalmazza.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)