Hirdetés

Még van hely a GDF-re! Gyertek!

|

Holnap kerül megrendezésre első alkalommal a Game Developers Forum, mely nagy lépést képvisel a játékokkal foglalkozó hazai rendezvények terén. Olyan neves cégek képviselik magukat, mint az Eidos Hungary, a Crytek vagy az IO Interactív. Korábban adtunk lehetőséget arra, hogy kedvezményes jegyekhez jussatok, és mivel maradt néhány szabad hely csapatunkban, gondoltuk szólunk: Még nem késő jelentkezni!

Hirdetés

A kedvezményes jegy mindössze 3333 Ft+ÁFA-ba kerül, azaz pontosan 4000 Ft-ért már részt vehetsz ezen a nagyszabású rendezvényen. Még 20 jegy áll rendelkezésünkre, úgyhogy ne habozzon aki jönni szeretne, gyorsan keresse fel a GDF honlapját és foglaljon magának is helyet holnapra. Persze ne felejtsétek el a megjegyzés rovatba feltüntetni: "gskedvezmény"! Reméljük holnap találkozunk! Addig is gyorsan kattingtatni és regisztrálni, és holnap kijönni az Örs vezér terére, a Sugár Áruház mozitermébe!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)