Hirdetés

Mega Man 11 - kiderült a hivatalos megjelenési dátum

|

Nyolc évvel a Mega Man 10 megjelenése után végre tudjuk, mikor érkezik a sorozat következő darabja.

Hirdetés

A Capcom még tavaly év végén jelentette be a Mega Man 11-et, most viszont már azt is tudjuk mikor érkezik a következő teljes értékű Mega Man játék.

Hirdetés

A Mega Man 11 még idén ősszel, pontosabban október 2-án debütál PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. A játék struktúrája hasonlítani fog a sorozat korábbi címeiben megismertekre - nyolc robot mestert kell legyőznünk, hogy a kaland végén szembeszállhassunk Dr. Wily ellen. Két új mestert már láthatunk is az alábbi képen.

A Capcom kizárólag a japán piacon mutatja be azt a különleges gyűjtői kiadást, amely Nintendo Switchre lesz elérhető, és egy speciális, Mega Man 30. évfordulós logóval ellátott amiiboval érkezik, de csomagolnak hozzá egy posztert és egy stratégiai útmutatót is. Több részlet egyelőre nem derült ki a Collector's Editionről. A különleges figura így néz ki:

A nyugati piac is kap Switches amiibo kiadást - ehhez matricákat, kis törlőkendőt és egyéb apróságot csatolnak. A gyűjtői kiadást viszont várhatóan csak Japánban lehet beszerezni.

Ti várjátok már a Mega Man 11-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)