Hirdetés

Mega SEGA kollekció eladó az Ebayen - több, mint 1000 játék.

|

A gyüjtők nagyon furcsa emberek - a fanatikus gyüjtők pedig méginkább azok.

Hirdetés

Pénzt, lehetőséget nem kímélve próbálnak mindent beszerezni a gyüjteményükbe.

Azonban a legfanatikusabb gyüjtőnél is eljöhet a pillanat, amikor úgy dönt: vége. Ez a pillanat most jött el egy svéd SEGA fanatikusnál, Wheelee01-nél, aki komplett gyüjtményét eladásra kínálja az EBay-en. Több, mint 1000 eredeti játékról van szó (MegaDrive, genesis, 32X, MegaCD, SEGACD, Saturn és Dreamcast),


a SEGA konzolok teljes palettájáról és rengeteg extráról. Ilyen jellegű gyüjteményt összeszedni hosszú évekbe tellene - ha lehetséges egyáltalán - igazi és jómódú SEGA fanatikusoknak ez az évtized egyik legjobb lehetősége.

Akit érdekel a dolog, az siessen, ugyanis az aukció holnap lejár és már 4-en licitáltak! Az árverés jelenleg 7200 fontnál tart (2,5 millió forint). Érdeklődök az alábbi linken találhatják meg az aukció adatait:

MEGA SEGA COLLECTION MORE THAN 1000 GAMES

Update: már 6-an licitáltak, a licit 7700 fontnál áll (2,67 millió forint)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)