Hirdetés

Megateszt: 14 DirectX 10 grafikus kártya

|

Már beindult az őszi játékparádé, és joggal merülhet fel, hogy érdemes grafikus kártyánkat egy újabb típusra cserélni.

Hirdetés

A grafikus kártya számítógépünk egyik legfontosabb alkatrésze. Ezen keresztül jelenik meg a kép, dolgozzunk akár két dimenzióban, Windows alatt, vagy futtassuk épp kedvenc, háromdimenziós játékunkat. A képminőség, a fogyasztás, a zajszint és a játékteljesítmény egyáltalán nem utolsó szempont. A jelenleg kapható termékskála legújabb tagjai a DirectX 10-es bővítők. Bár egyesével már bemutattunk bizonyos példányokat vagy kisebb csoportokat (például AMD Radeon HD középkategória és a komplett DX 10 középkategória), csak mostanra nyílt lehetőségünk a létező típusok mindegyikét tesztelni és összehasonlítani.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)