Hirdetés

Megdöbbentő módon reagáltak a rajongók arra, hogy a Final Fantasy VII Rebirth-nek kevés egy blu-ray lemez

|

Miközben mindenki más azon háborog, hogy milyen sok helyet foglalnak a mai játékok, a Final Fantasy rajongói lényegében ünnepelni kezdtek.

Hirdetés

Sokak megkönnyebbülésére a Square Enix úgy döntött, hogy nem titkolja tovább a közelgő játékával kapcsolatos infókat. A Final Fantasy VII Rebirth tegnapi bemutatója során kiderült, hogy nagyjából mikor érkezik majd a kettévágott remake második felvonása, de érdekes módon valami más sokkal jobban izgatta a rajongókat.

A levetített trailer után azon pörögtek a Twitteren, hogy két blu-ray lemezen érkezik a játék, és ennek hatására a #2Discs hashtag órákig tanyázott a trending részleg tetején.

Hirdetés

Ez egyébként akár főhajtásként is értelmezhető a Final Fantasy VII playstationös eredetije előtt, amely a maga idejében ugyancsak 2 lemezen látta meg a napvilágot. Annál kevés nosztalgikusabb élmény van, mint amikor a konzol arra kér, hogy válts lemezt, ez pedig nyilván beindította a mémgyártókat is. Még maga a PlayStation is felugrott a hype-vonatra.

Elgondolkodtató látni, hogy miközben a gaming világa tüzet hány attól, ha egy játék mérete túllépi a lélektani határnak számító 100 GB-ot, vannak olyanok, akik egészen máshogy dolgozzák fel az ilyen híreket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)