Hirdetés

Megdöntötte a Starfield a Skyrim egyik rekordját

|

A vélemények megoszlanak a játékról, de az tagadhatatlan, hogy nagy sikert aratott. Ettől függetlenül még mindig nem a Bethesda legnépszerűbb címe.

Hirdetés

A Starfield egy hatalmas galaxist adott a játékosok kezébe. Van aki megtalálta ott, amit keresett, és van, aki nem, de akárhogy is, rengetegen szálltak űrhajóba, hogy kiderítsék, mi is várja őket az égbolton túl. Ezen a hétvégén kifejezetten nagyot ment az RPG: a SteamDB adatai szerint a napokban elérte a 330 723 egyidejű játékosszámot, ezzel maga mögött hagyva a Bethesda fantasy legendáját, a Skyrimet.

A Skyrim csúcsa 287 411 volt, ami lenyűgöző adat, de még így is messze van a Fallout 4 elképesztő, 472 962-es rekordjától. Ehhez hozzátartozik, hogy megjelenésükkor sem a Skyrim, sem a Fallout 4 nem volt része a Game Passnek, így a legtöbb PC-s a Steamen keresztül pörgette a játékokat.

Hirdetés

Ez mostanra nagyot változott, és nem lennénk meglepődve, ha kiderülne, hogy a Game Pass-es pilótákkal együtt a Starfield köröket vert volna a Fallout 4-re PC-n. Ez utóbbit sajnos nincs módunk igazolni. Ettől függetlenül a Steam rendszerén belül sincs miért panaszkodnia a Bethesdának. A Starfield jelenleg a hatodik legnépszerűbb cím a platformon, és csak olyan nevek előzik meg, mint a Counter-Strike: Global Offensive, a Dota 2, a PUBG, az Apex Legends, és a Baldur's Gate 3. Utóbbinak egyébként a napi csúcsa 350 000 és 500 000 játékos között mozog, a mindenkori rekordja pedig 875 343.

Kemény a verseny az idei RPG-k között, de ezzel mi csak jól járunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)