Hirdetés

Megdöntötte az alvás nélküli közvetítés rekordját a Kick-streamer

|

Az eredmény valamelyest lenyűgöző, de senkinek sem javasolnánk, hogy ezt a rekordot akarja felülmúlni.

Hirdetés

Az nem ritka, hogy valaki több napon keresztül streamer egyhuzamban, de általában azért elugranak aludni pár órát, amit egyébként szintén közvetítenek. Az nem sűrűn fordul elő, hogy valaki több napon keresztül, mindenféle megszakítás nélkül tolná a műsort, és nem véletlenül.

Az alváshiányba akár bele is lehet halni, de Gifted Prime-ot ez nem zavarta. A streamer 164 órán, azaz majd 7 napon keresztül tolta a partit.

Hirdetés

Gifted Prime ezzel megdöntötte az előző rekordot, ami 137 óra volt. Valamelyest szép eredmény ennyivel túllépni az előző számot, de fontos hozzátenni, hogy Gifted Prime saját elmondása szerint kemény alvászavarokkal küzd. Valószínűleg ez a rekord az egyetlen, amit "pozitívumként" jegyezhet fel az insomnia szövődményei közé.

Nem tudjuk kihangsúlyozni eléggé: senki se próbálja lepipálni ezt a rekordot. Az alvásmegvonásnak akkor is kellemetlen hatásai lehetnek, ha nem hal bele az illető. Inkább aludjatok egy jót, és másnap játsszátok végig az Elden Ringet egy banánnal vagy valamivel, ha be akartok kerülni a rekordok könyvébe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)