Hirdetés

Megérkezett a God of War Ragnarök fotómódja, csodás képeket lőhetsz Kratosról

|

A Sony Santa Monica gondoskodott róla, hogy a rajongók számos opció közül válogatva, méltó módon örökíthessék meg a játékuk pillanatait.

Hirdetés

A Sony számított rá, hogy a God of War Ragnarök - elődjéhez hasonlóan - jól fog szerepelni mind kritikai szempontból, mind bevételügyileg, de azt valószínűleg nem sejtette a vezetőség, hogy Kratos új kalandja minden eddigi PlayStation-exkluzívot lenyom eladások tekintetében és a 94-es Metacritic-átlag is igencsak tekintélyt parancsoló, nem véletlenül imádtuk mi is

Megjelenésekor aligha kínálhatott volna ennél több vagy nagyobb élményt a God of War Ragnarök, de volt azért egy funkció, amely kimaradt belőle és utólag adták hozzá: a fotómód. 

A legutóbbi frissítés részeként végre megérkezett a Photo Mode a God of War Ragnarökbe, amely a Sony Santa Monica bevallása szerint azért hiányzott eddig, mert még nem állt készen (akárcsak 2018-ban a God of War esetében, ott is utólag adták hozzá ezt a lehetőséget).

Hirdetés

Most viszont már nincs semmi akadálya annak, hogy a játék tulajdonosai minél több momentumot minél fantasztikusabban örökíthessenek meg maguknak vagy a közösségnek. 

A PlayStation Blogon részletezett fotómódban különböző arckifejezésekre bírhatjuk rá a karaktereket (Kratos, Atreus, Freya, Brok, Sindri, Tyr, Angrboda, Thor, Thrúd), de akár el is tüntethetjük őket a képről, ha a környezet szépségét háborítatlanul szeretnénk megörökíteni. A funkció természetesen tartalmazza a szokásos opciókat, mint a látómező, a fényerő, a gyújtótávolság, a mélységélesség és hasonlók állítgatása,  de bevethetünk szűrőket, filmszemcséssé tehetjük a kompozíciót, keretet, matricákat és logót is rakhatunk rá.

Ti ki fogjátok próbálni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)