Hirdetés

Megérkezett a Gwent utolsó frissítése, innentől a közösség kezében a játék

|

A CD Projekt RED nem kíván foglalkozni vele tovább, azt, hogy mit hoz a jövő, a játékosokra bízzák.

Hirdetés

Tavaly év végén jött a hír, hogy a CD Projekt RED szépen, lassan befejezi a Gwent folyamatban lévő fejlesztési munkálatait. Ennek az útnak most elérkezett a vége: befutott a CCG 11.10-es verziója, amivel együtt befejeződött a játék lényegi támogatása.

Két fontos apróságot azért érdemes tudni ezzel kapcsolatban: egyrészt a szerverek maradnak a helyükön. Akik továbbra is kitartanának a fantasy zsugázás mellett, azok bármikor beugorhatnak a virtuális kocsmába pár kör erejéig.

Hirdetés

A másik fontos eleme a történetnek a Balance Council rendszerének beépítése. Ugyan új kártyákat és egyéb tartalmakat már nem kapunk, de játékegyensúlyt érintő változtatások még érkezni fognak. Ezekről a közösség dönt majd: aki Prestige 1 szintű fiókkal rendelkezik, és megnyert legalább 25 rangsorolt meccset a szezonban, az szavazhat majd az egyes változtatásokra.

Minden változtatásnak legalább 50 szavazata kell hogy legyen, és ahhoz, hogy egy balanszoló frissítés befusson, legalább 3 kártyát felül kell bírálnia a közösségnek. A működés részleteiről összerakott egy apró útmutatót a CD Projekt RED, ha valaki bele szeretne szólni a játék jövőjébe, ezt kövesse.

Lényegében azért mégis csak vége a dalnak. Nem lesznek új kártyák, és nem lesznek új hősök. Ettől függetlenül a játék továbbra is ingyenesen elérhető.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)