Hirdetés

Megérkezett a SteelSeries első WoW-os egérpadja!

|

A SteelSeries WoW edition eszközeiről nemrégiben olvashattatok egy bemutatót. Végre megérkezett az első termék.

Hirdetés

A SteelSeries 5C Limited Edition felszíne extra finom szövésű textil, amely speciálisan összepréselt rostokból épül fel. A gyártási eljárás során felmelegítik, majd lézerrel méretre vágják. Az eredmény egy olyan felület amely egyenletes tapadást, pontosságot és csúszást biztosít. A SteelSeries 5C alapos teszteknek vetették alá profi játékosok és kiválóra értékelték.

pad_gs.jpg


A szintetikus rostok és a műanyag többrétegű felépítése lehetővé teszi, hogy a pad sokáig megtartsa az alakját. A különleges kiadású "Frost Wyrm Edition" változat a World of Warcraft új kiegészítőjéről, a Warth of the Lich King-ről készült grafikával van ellátva, melyet azonnal felismer világszerte a több mint 11 millió WoW előfizető. Az egérpadról bővebb információt itt olvashattok. Rendelésre szintén ezen a linken van lehetőségetek!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)