Hirdetés

Megérkezett a Terraria utolsó frissítése, a Journey's End

|

A 9 éves Terraria immáron teljesnek tekinthető, és a fejlesztők úgy érzik, hogy itt az ideje továbblépniük.

Hirdetés

A hétvégén befutott PC-n a Terraria utolsó nagy tartalmi csomagja, a Journey's End. A cím abszolút stimmel, mivel ez lesz a kaland vége, legalábbis a fejlesztők számára. A stúdió még tervezi apróbb tapaszokkal helyretenni az esetleges problémákat, de feature-ök tekintetében teljesnek érzik a játékot. A közösség búcsúzik, az alkotók továbblépnek.

Hirdetés

A frissítés egyébként hatalmas és számtalan újdonságot rejt, mint például a Journey módot, amiben állítgathatjuk a nehézségi szintet, sok minden más mellett. A Journey mellett a Master mód is megérkezett, ami viszont nem bánik kesztyűs kézzel, és semmilyen finomítást nem enged: ez egy kifejezetten komoly kihívás a sokat látott veteránoknak.

"Ez a frissítés egy szerelemprojekt volt, amin már jó ideje fáradhatatlanul dolgozott a csapatunk, és amiről hisszük, hogy új szintre emeli a Terraria lehetőséget. Ezzel végre tényleg teljesnek mondhatjuk a játékot."

A Terraria közössége nagy hullámokban tért vissza a befejezésre: egy ponton 54 000-en nyomták egyszerre a 9 éves platformert. A kérdés már csak az, hogy mi lesz a fejlesztők következő projektje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)