Hirdetés

Megérkezett az első Borderlands 2 teaser trailer

|

A Gearbox Software és a 2K Games kiadta az első videót.

Hirdetés

A Borderlands 2-ről nem sokat tudni eddig, néhány képen kívül alig van róla információ, és még a hivatalos honlap is szűkszavúan fogalmaz. Néhány nappal ezelőtt szkennelt képekkel lettünk gazdagabbak (ezeket a galériában láthatjátok), illetve azt is megtudhattuk, hogy a Borderlands 2 különböző érdekeltségű csoportjai eltérő fegyvereket fognak használni. Hallhattunk az új szereplőről Salvadorról is, aki egyszerre két fegyvert is tud cipelni, illetve szó esett az Eridiumról, melynek segítségével fegyvereinket, és járműveinket tudjuk fejleszteni. A hírek szerint a négyfős kooperatív kampány sem marad el, és a fegyverek is megújulnak, így tulajdonképpen az összes, bejelentéskor általánosnak számító mondatokkal lettünk gazdagabb, de kiindulva az első részből, kíváncsian várjuk a folytatást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)