Hirdetés

Megérkezett az Internet Explorer 7 böngésző

|

"Az Internet Explorer 7 hatalmas előrelépést jelent a könnyebb kezelhetőség és a biztonság területén" - hirdeti a Microsoft weboldala. A Windows XP operációs rendszer alatt futó böngésző tegnap óta ingyenesen letölthető.

Hirdetés

Az új böngésző Windows XP Service Pack 2, Windows XP 64-bit Edition és Windows Server 2003 Service Pack 1 operációs rendszerek alatt fut. A szoftver egyelőre csak angolul áll a felhasználók rendelkezésére, ám a Microsoft ígérete szerint az elkövetkező hetekben sorban megjelennek majd a más nyelveket támogató változatok is. A cég a böngésző első, magas prioritású frissítésének kibocsátását novemberben tervezi az automatikus frissítés (automatic updates) szolgáltatáson keresztül. Érdekesség, hogy az IE7 speciális, testreszabott változata a Yahoo oldalain már órákkal a Microsoft saját letöltéseinek elindulása előtt hozzáférhetővé vált; ezt az anomáliát a felek egyelőre nem kívánták kommentálni.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)