Hirdetés

Megérkezett az önállóan játszható Urban Terror 4.0

|

A Quake III: Arena játékosoknak nem hiszem, hogy be kellene mutatni az Urban Terror modifikációt, ami valós fegyvereket és valós alapú helyszíneket kínál nekünk, ráadásul már az alap játékot sem igényli többé.

Hirdetés

A fejlesztők megtartották ígéretüket és kiadták az Urban Terror 4.0-ás verzióját, ami mellé egy különleges install programot is mellékeltek nekünk. Ennek hála többé nem lesz szükségünk a Quake 3 Arena programra ahhoz, hogy játszani tudjunk vele, mindössze futtatni kell a kis méretű install programot, ami után a mod feltelepítése következhet és máris készen állunk arra, hogy a valódi fegyverekből választva kedvünkre gyilkolásszunk a valóságon alapuló pályákon. A szükséges fájlokat a mod honlapjáról tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)