Hirdetés

Megérkezett a Steamre a World of Tanks, ami időközben animés tartalmakkal bővült

|

Már a Valve népszerű platformjáról is letölthetjük a Wargaming szintén közkedvelt tankos játékát.

Hirdetés

A 2010-ben megjelent World of Tanks is azon többjátékos alkotások közé tartozik, amelynek sikerült talpon maradniuk egy már eléggé telített piacon, ráadásul elég méretes játékostáborral rendelkezik, és bizony új tartalmakból sem szenvednek hiányt a rajongók. Nem olyan régen pedig érdekes kollaboráció született a játék és egy olyan anime között, amiben egyébként szintén nagy szerepük van a tankoknak, de nem csak ez az egyetlen izgalmas fejlemény a Wargaming címe körül.

Talán akadnak köztetek olyan anime-rajongók, akik jól ismerik a 2012-ben elindult Girls und Panzer című japán alkotást, ami középiskolás lányok és második világháborús tankok köré épül. Nyugati szemmel nézve ez elég furcsa kombinációnak tűnhet, de úgy tűnik, mégis sokan rajonganak érte, hiszen időközben kész franchise lett már belőle, mangával és videojátékkal kiegészülve.

Hirdetés

Április 27-én pedig a World of Tanksbe is megérkeztek az Actas stúdió alkotásán alapuló tartalmak, és rövid ideig egy egész kollekciónyit érhetünk el belőlük. Bekerült például a Panzer IV tank, de az animéből ismert Anglerfish Team összes tagja is tiszteletét tette, szóval ha valaki nincs megelégedve a hagyományos legénységgel, már középiskolás lányokra is bízhatja harckocsiját.

A fentieken túl pedig még egyéb kozmetikai tárgyak is érkeztek, a különleges crossover cuccait pedig május 6-ig érhetjük el a játékon belül.

Azoknak is hoztunk egy jó hírt, akik esetleg azért nem próbálták ki eddig a World of Tankset, mert nem volt elérhető a Steamen, ugyanis időközben megérkezett a játék a Valve platformjára is, ahonnan természetesen ingyenesen letölthető.

Azonban azt fontos megjegyezni, hogy a már meglévő wargaminges fiókotokkal nem tudjátok használni a steames verziót, így a jelek szerint mindenképp friss fiókkal lehet csak csatába vonulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)