Hirdetés

Megérkezett Valora, a Dota 2 legújabb karaktere

|

Nem csak a Resident Evil Village leendő játékosainak van okuk aggódni egy vaslady miatt.

Hirdetés

Miközben a fél internet a Resident Evil Village szexi főgonoszával, Lady Dimitrescuval van elfoglalva, a Dota 2 játékosok életét is egy vasöklű hölgyemény rázta fel. A neve Valora, the Dawnbreaker és a hatalmas kalapácsával borzasztó károkat tud okozni.

A Valve "tanky carry-ként" hivatkozik rá, teljesen jogosan, hiszen Valora nem csak rengeteg HP-val rendelkezik, hanem mellé még kövér sebzést is képes kiosztani. A sztorija szerint egy csillag szívéből született és a káosz ellen harcolt, de elbukott, aztán évezredekig sodródott az űrben, mielőtt egy új bolygóba csapódott.

Hirdetés

Valora egy igazán csábító melee karakter. A fegyvertárában többek között szerepel egy területi forgó sebzés, mellyel képes stunnolni is az ellenfeleit, továbbá képes eldobni és visszahívni a kalapácsát, ami mindkét irányba sebez, visszafelé pedig egy tűzsávot is húz maga után, mely további sebzést okoz az ellenfeleknek. Az passzív képességének köszönhetően minden negyedik támadása plusz kritikus sebzést okoz, mellette pedig healeli a közeli társait.

Az ultimate képessége Thort juttatja eszünkbe. A végső támadásával Valora képes a térképen egy tetszőleges helyet kijelölni magának egy ellenfele közelében. Ekkor újra healeli a társait és sebzi ellenfeleit, majd odarepül a kijelölt helyre, leérkezéskor pedig egy méretes stunt oszt ki. Ennek fényében nem csoda, hogy a játékfájlok között többször is Valkyrie-ként hivatkoznak rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)