Hirdetés

Megerősítették, készül a KoTOR MMO!

|

Amit hosszú ideje sejtettünk, végül bizonyossággá vált. Mindez az Electronic Arts vezérigazgatójának szavaiból derül ki.

Hirdetés

John Riccitiello portfolio.com-nak nyilatkova árulta el, hogy jelenleg náluk készül az ipar két legígéretesebb és legjobban várt MMO-ja. Az egyik a befejezés előtt álló, ám a napokban alaposan megnyírbált Warhammer: Age of Reckoning, a másik pedig a BioWare és a LucasArts együttműködése nyomán születik. A riporter kérdésére megerősítette, hogy a Knights of the Old Republic MMO-ról van szó.

Knights of the Old Republic

kotor_1.jpg


Igaza lehet, ám úgy vélem van még egy-két olyan MMO (Warhammer 40K, World of Darkness, stb.) amelyek legalább akkora rajongótáborra számíthatnak mint a két EA fejlesztés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)