Hirdetés

Megerősítették, készül az új Brothers in Arms játék

|

A következő Brothers in Arms hivatalos bejelentésére viszont még várnunk kell, könnyen lehet, nem is keveset.

Hirdetés

Eredetileg még idén áprilisban vett részt egy podcaston Randy Pitchford, a Gearbox fejese, de csak most lett az adás feltölte a YouTube-ra, ezért némi késéssel kapta fel a hírt a média, miszerint ténylegesen készül egy új Brothers in Arms játék.

Pitchford korábban, egészen pontosan február végén már belengette, hogy valamiféle Brothers in Arms projekt alakulóban van, de az említett podcastban már sokkal jobban konkretizálta a dolgot, és elismerte, hogy egy új videojátékon munkálkodik a Gearbox csapata.

Hirdetés

Ennél többet azonban egyelőre nem tudunk, és nagyon úgy fest, hogy nem is fogunk megtudni. Pitchford szeretné megtartani a Gearbox jó szokását, és az  új Brothers in Arms játékot is csak akkor akarja majd hivatalosan bejelenteni, ha már közel járnak a kész verzióhoz, nyakukon a tényleges megjelenés. 

Mindezzel párhuzamosan egyébként egy Brothers in Arms tévésorozat is készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)