Hirdetés

Megfelelő az ESRB rendszere

|

Biztos láttatok már olyan jelzést egy-egy játékszoftveren, hogy fekete alapon egy bizonyos betű, ami arra figyelmezteti a boltosokat, hogy mely korosztálynak ajánlják az adott terméket (Amerikában csak a megadott korhatárba lépett játékosok vásárolhatnak adott termékeket). Nos, ezt a betűrendszert az ESRB határozta meg. A most befutott közvéleménykutatás kimutatja, hogy 400 megkérdezett gyermekes szülő 82 százaléka tökéletesen egyetért a rendszerrel, szerintük jól van belőve minden szint. Mindössze 5 százalékuk mindta, hogy túl szigorúan vannak meghatározva a szintek. Miért érdekes ez? Nos, már többször hallhattuk, hogy bizonyos politikusok így, meg úgy át akarják alakítani ezen szabályozást is, mert szerintük pedig nem jó. Úgy fest, hogy akit tényleg érint ez a téma, annak tökéletesen megfelel a jelenlegi rendszer.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)