Hirdetés

Megfőzheti a PC-det az új Cyberpunk 2077 frissítés, de a CD Projekt RED szerint van megoldás

|

A fejlesztők senkinek sem javasolják, hogy a megfelelő ellenőrzés elvégzése nélkül, felkészületlenül ugorjanak fejest a Cyberpunk 2077 2.0-ba.

Hirdetés

Közel három évvel ezelőtti megjelenése óta kitartóan javítgatja, foltozgatja a Cyberpunk 2077-et a CD Projekt RED, aminek meg is lett az eredménye. Mostanra nemcsak a teljesítmény javult, miközben kevesebb bug keseríti meg a játékosok életét, hanem a belsőnézetes akció-RPG egyes rendszerei is megváltoztak, továbbfejlődtek.

És még nincs vége a csiszolgatásnak, mivel szeptember vége előtt befut a következő nagy, 2.0-s verziószámú frissítés, amelyet telepítve egyebek mellett átdolgozott skillfával és perkökkel, okosabban harcoló ellenfelekkel, a tetteikre másképp reagáló rendőrökkel és járműves harccal találják szembe magukat a játékosok.

Hirdetés

Lesznek persze olyan újítások is, amelyek kizárólag a szeptember 26-án megjelenő Phantom Liberty vásárlóinak járnak, de még ezek nélkül is alaposan meg fogja dolgoztatni PC-nket az új update, erről a stúdió vezető programozója tájékoztatott bennünket az X-en. Filip Pierściński a posztjában felhívta rá a figyelmet, hogy erősen javasolt számítógépünk hűtőrendszerének ellenőrzése, mivel az előző konzolgenerációval szakító Cyberpunk 2077 2.0 és a kiegészítő 90%-os terhelésnek fogja alávetni mind a 8 processzormagot, ami intenzívebb hőtermeléssel jár, és emiatt túlmelegedést eredményezhet. Röviden és tömören: csökkenhet a PC teljesítménye, illetve akár össze is omolhat a rendszer játék közben, ha nem megfelelő a hűtés. Pierściński az ellenőrzéshez a Cinebenchet vagy más hasonló programokat javasol. Emellett pedig arról is érdemes gondoskodni, hogy legyen a gépünkben egy kellően gyors és megfelelően nagy tárkapacitású SSD is.

A CD Projekt RED legközelebb szeptember 14-én, csütörtökön, magyar idő szerint 17 órakor fog mesélni a Phantom Liberty kiegészítő újdonságairól, valamint Idris Elba karakteréről.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)