Hirdetés

Megint befutott pár EA cím Steamre

|

Az Electronic Arts egy ideje már elkezdte visszapakolni játékait a Valve launcherébe, most pedig igazi klasszikusok csatlakoztak a Steam kínálatához.

Hirdetés

Már a ma hajnalban lezajlott EA Play Live előtt bejelentette a kiadó-óriás, hogy jó pár címét elérhetővé teszi Steamen keresztül, a digitális konferencián pedig csak bővítették a listát. Ha valakit eddig csak egy újabb launcher letöltése tartott vissza attól, hogy beruházzon néhány kifejezetten remek címre, akkor most ez az akadály is elhárult. 

Hirdetés

A Respawn Entertainment az Apex Legends előtt leginkább a Titanfall franchise-ról volt ismert, melynek második része igazi gyöngyszem. Amellett, hogy megmaradtak az első részből ismert pörgős multiplayer meccsek, egy kifejezetten vállalható kampányt is sikerült összerakni. Ha valaki esetleg még nem próbálta volna ki, annak ez most remek alkalom lehet, hiszen amellett, hogy megjelent Steamen, még egy 67%-os leárazást is kapott. 

A co-op kalandok kedvelői két játékban is kedvüket lelhetik, hiszen mostantól a Dead Space 3 és az A Way Out is gazdagítja a Valve platformjának kínálatát. Előbbi ugyan nem minden keményvonalas rajongónak nyerte el a tetszését, de azért egy kifejezetten jó, két játékosra építő kampányt sikerült belepakolni. Az A Way Out kifejezetten a co-op élményt állítja középpontba; két szökésben lévő fegyenc története bontakozik ki szemünk előtt, ahogy másodmagunkkal terelgetjük őket a szabadulás felé. Ezekhez is pakoltak egy 50%-os akciót az steames debütálás örömére.

Az EA Play Live-on kiderült, hogy a fentiek mellett már a Need for Speed: Most Wantedet és a The Sims 4-et sem kizárólag az Originen találhatjuk meg. Előbbit 75%-kal, utóbbit 50%-kal olcsóban húzhatjuk be, ha most Steamen szeretnénk lecsapni rájuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)