Hirdetés

Megint csúszik a Silent Hill HD Collection

|

Már önmagában kimeríti a horror kategóriát az a tény, hogy a Konami képtelen kiadni egy nyomorult HD változatot a második és harmadik Silent Hill játékokból. Most ismét csúszott a megjelenés.

Hirdetés

Nem mintha nagyon arra lenne szükségünk (főleg az új megjelenések fényében), hogy a HD-felújítás láz folyamatosan szívja el a pénzünket, de azért jó móka lenne ismét végignyomni a két klasszikust feljavított formában. A Downpour és Book of Memories mellett a Silent Hill HD Collection persze nem akkora felhajtás, de már lassan annyit halasztgatják, mintha valami Duke Nukem szerű slágercím lenne.

Legutóbbi híreink szerint március 6-án jött volna a kollekció, ám további két hetet kell várnunk, március 20-ára toltál a megjelenési dátumot. A Silent Hill 2 és a Silent Hill 3 HD felújítása tovatűnt szép ígéret kategória lassan, bokán kellene már rúgni valakit a Konaminál, hogy végre elkezdjen dolgozni, mert ez így nem lesz mókás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)