Hirdetés

Megint friss információk szivároghattak ki az idei Call of Dutyról, ami még a Warzone-ra is hatással lehet

|

Ha minden igaz, akkor még a kampány misszióinak belsős nevei is napvilágot láttak.

Hirdetés

Egyelőre nehéz lenne megmondani, mennyire igazak a szivárgások, de elég nagy a mozgolódás a következő Call of Duty háza táján, hiszen egyre gyakrabban érkeznek kisebb-nagyobb információmorzsák az új részről. Nagy az esély rá, hogy idén visszatér a Black Ops alsorozat, és nemrég elvileg újabb részleteket ástak elő a rajongók a játék állítólagos alfaverziójából.

Hirdetés

Az újdonságok közül az egyik legérdekesebb az a lista, ami elméletileg a kampány küldetéseinek stúdión belül használt elnevezéseit tartalmazza, illetve kettő kivételével azt is, hogy hol játszódnak. Íme:

- K.G.B. (Oroszország)
- Siege (Oroszország)
- Yamantau (Oroszország)
- Takedown (mellékküldetés)
- Tundra (mellékküldetés)
- Hub (Németország)
- Hub 8 (Németország)
- Stakeout (Németország)
- Armada (Vietnám)
- Prisoner (Vietnám)
- Revolucion (Nicaragua)
- Amerika (Oroszország)
- Duga (Oroszország)

Az alábbiak pedig elvileg a többjátékos mód néhány pályájának kódneve, de a teljes lista valószínűleg valamivel terjedelmesebb lesz:

- Black Sea
- Cartel
- K.G.B.
- Miami
- Moscow
- Satellite
- Tank
- Tundra

A fentieken túl előkerült még egy Silver néven emlegetett, a zombis módhoz készült pálya, illetve előfordulhat, hogy a Call of Duty: Warzone pályája is bővül néhány új zónával, amelyekre egyelőre a Duga, Forest, Russia és Ski Slopes neveken hivatkoznak.

Nyilván a helyükön kell kezelni ezeket az információkat, mivel az Activisiontől eddig sajnos még nem igazán kaptunk hivatalos részleteket az új részt illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)