Hirdetés

Megint idő előtt került ki egy Nintendo-játék, a YouTube tele van a videóival

|

Aki legalább fél szemét rajta tartja a kalóz oldalakon, az most nem fog meglepődni, de ettől még a nagy N nem lesz boldog.

Hirdetés

Az elmúlt 1 évben nem volt kifejezetten ritka az, hogy egy Nintendo Switch játék ideje korán felkerült az internetre. A konzolemulációval foglalkozó oldalakon Pokémon címek is hetekkel előbb felbukkantak, és bár az emuláció önmagában nem illegális, külső forrásokból szerzett játékokat futtatni már igen.

A Splatoon 3 kapcsán kicsit más a helyzet. Belevetettük magunkat a nyomozásba, és sehol nem találtunk könnyen elérhető, futtatható Splatoon 3 példányt, így kérdéses, hogy hogyan és hol szivárgott ki a játék. Az persze nem kérdés, hogy ez megtörtént.

Hirdetés

A YouTube tele van a Splatoon 3 kampányát bemutató videókkal, és bár ennek a szériának nem a történetmesélés az erőssége, azt kötve hinnénk, hogy a Nintendo repesne az örömtől a sztori teljes felvételeinek láttán. A közösség sem kifejezetten boldog egyébként, mivel a helyzet megnehezíti a spoilerek elkerülését. A többjátékos szerverek még egyébként sem futnak, így a Splatoon 3 lényege még a szivárgás ellenére sem érhető el.

Mi azt tanácsoljuk nektek, hogy bárhol is akadtok rá a Splatoon 3-ra, ne kattintsatok le semmilyen linket, vagy ajánlatot, ami korai hozzáféréssel kecsegtet. Ezek jó része valószínűleg vagy vírusokkal fogja megtömni a gépeteket, vagy pénzt fog kérni a hozzáférésért. Egyik helyzet sem kifejezetten áldásos.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)