Hirdetés

Megint leállt a Facebook, milliókat bukott ezzel

|

Igen, jól láttátok: ma este valamivel 10 előtt elérhetetlenné vált a világ legnagyobb közösségi oldala.

Hirdetés

Ismét borzalmas perceket élhetett át az a többmillió felhasználó, aki a Facebook szolgáltatásait szerette volna használni.

A nagyjából húszperces leállás azért különösen kellemetlen, mert épp csúcsidőben történt. A Techcrunch utánaszámolt, és kiderült, hogy mivel a közösségi szolgáltatás 2.91 milliárd dollárt termelt 2014 második negyedévében, a Facebook egy leállással elméletben nagyjából 22 453 dollárt, átszámolva körülbelül 5,4 millió forintot veszít percenként. Ez a szám most, lévén csúcsidőben vagyunk, még nagyobb. Nem tudjuk, mi volt a leállás oka, de ahogy megkapjuk a hivatalos közleményt, eláruljuk nektek.

Legközelebb készítsetek magatok mellé egy GameStar magazint, azt Facebook nélkül is olvashatjátok. Meg a GSO-t is, igazából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)