Hirdetés

Megint pofátlanul olcsón húzhatsz be legendás szerepjátékokat

|

A Humble Bundle újfent megörvendezteti az RPG-rajongókat.

Hirdetés

Augusztus 3-án végre hivatalosan is megjelenik a Baldur's Gate 3, de egyelőre csak a PC-sek élvezhetik majd a Divinity játékokat jegyző Larian Studios nagyszabású szerepjátékát, ugyanis a PlayStation 5-ös változat szeptember 6-ra csúszott, az Xbox-verzió pedig még dátumot se kapott. 

Nagy nyomás nehezedik a belga stúdióra, hiszen egy legendás szériát kell bővítenie, amelynek keményvonalas rajongói vannak, mindeközben pedig új játékosokat is meg kell próbálniuk bevonni. Éppen ezért a Baldur's Gate 3 azok számára is élvezhető lesz, akiknek még egyetlen korábbi Baldur's Gate játékhoz sem volt szerencséjük, viszont lesznek visszatérő karakterek, emlegetett események és utalások, amik a visszatérők szívét megdobogtathatják. Aki szeretne pótolni, van még ideje rá!

Hirdetés

Tavaly októberben egyszer már meglepte az RPG-rajongókat a Humble Bundle egy direkt nekik tervezett csomaggal, amely a zsáner legnagyobb klasszikusait tartalmazta, most pedig visszatért az RPG Legends bundle és ugyanolyan olcsón kínálja magát, mint múltkor. Két variáció mellett dönthetünk: a két játékot tartalmazó csomag csak a Planescape: Torment - Enhanced Editiont és az Icewind Dale: Enhanced Editiont foglalja magába nagyjából 2000 forintért cserébe.

Viszont ha hajlandóak vagyunk ezt az összeget megduplázni, akkor elképesztően kedvezményes áron, körülbelül 4100 forintért nyolc darab kultikus címet kaphatunk, a Planescape és Icewind Dale mellett a Pathfinder: Wrath of the Righteous, a Neverwinter Nights: Complete Adventures, a Baldur's Gate: Enhanced Edition, a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, a Baldur's Gate: Siege of Dragonspera, valamint a Baldur's Gate: Faces of Good and Evil játékokat. Természetesen mindegyik steames. 

A vásárlással együtt szokás szerint jótékonykodhatunk is, ezúttal az Active Minds nevű nonprofit szervezet munkáját támogathatjuk, amely a 14-24-es korosztály mentális egészségével foglalkozik. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)