Hirdetés

Megint ugrott az extra olcsó Game Pass, nem játszhatjuk 300 forintért a Starfieldet

|

A Starfield megjelenése előtt elvette az Xbox a Game Pass legolcsóbb ajánlatát.

Hirdetés

Nemrégiben drágult világszerte az Xbox Game Pass, de még így is bőven megéri: a PC-sek 3000 Ft-ért, a konzolosok 3190 Ft-ért kapnak egy hónapot arra, hogy végigjátsszanak ennek többszörösébe kerülő játékokat - akár a Starfieldet is, ami, mivel az Xbox Game Studios kötelékébe tartozó Bethesda újdonsága, a megjelenése napján bekerül a kínálatba.

Aki viszont még ennél is kevesebbet adott volna érte, most szomorkodhat.

Hirdetés

Hol elérhető, hol nem az Xbox azon ajánlata, hogy az új felhasználók 300 Ft-ért játszhatnak. Eleinte egy hónapos tagságot lehetett ennyiért aktiválni, legutóbb már csak 14 napra vonatkozott, de most épp egyáltalán nem elérhető. Nem kizárt, hogy a Starfield miatt vonták vissza ideiglenesen, ezzel is arra terelve a felhasználókat, hogy ha már olcsón akarnak elmerülni benne, legalább kb. 3000 forintot adjanak ki érte.

A Starfield után nem sokkal egyébként a Forza Motorsport és a Lies of P is érkeznek, meg persze rengeteg minden más. Nem kérdéses, hogy a havidíjért cserébe eleget kapunk-e.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)