Hirdetés

Mégis 2008-ban jön a Spore?!

|

Az elmúlt napokban az interneten több helyen is megjelentek olyan hírek, amik 2009-re datálták Will Wright legújabb játékát.

Hirdetés

Az Electronic Arts illetékeseinek gyorsan lépniük kellett, így ahol csak tudták megerősítették a hírt, ami szerint nem 2009-ben fog megjelenni a Spore névre keresztelt játék, hanem ahogy azt májusban jelezték: 2008-ban! A 2009-es megjelenésről szóló hírt az EA pénzügyi jelentése váltotta ki, amit sokan félreértelmeztek, hisz a játék megjelenését ott a 2009-es pénzügyi évre tették, ami 2008 áprilisától 2009 márciusáig tart. Ezek alapján egy 2008 nyarán esedékes megjelenésre számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)