Hirdetés

Mégiscsak jól néz ki ez a Battlefield 3

|

Többen kifogásolták a Battlefield 3 VGA-s méltatlan szereplését, nekik egy kis kárpótlás lehet ez a videó.

Hirdetés

Az idei VGA nyertesek között sokan szerettétek volna látni a Battlefield 3 nevét, de a játéknak semmilyen kategóriában nem sikerült a dobogó tetejére állnia. Ez természetesen egyáltalán nem azt jelenti, hogy esetleg rosszabb lenne, mint a vetélytársai, mindössze arról van szó, hogy az elbírálás szempontjai alapján nem ugrott meg bizonyos követelményeket. Lehetne most azon vitatkozni, hogy a VGA milyen feltételek mentén hirdet győztest, és például valóban normális kategóriának tekinthető-e mondjuk az autós játékok versenye, ahol igazi autós címnek talán csak a Forza Motorsport 4 volt tekinthető. De már mindegy, hiszen az eredményhirdetésen régen túl vagyunk, és igazából az egyéni szórakozásunkat csipetnyit sem befolyásolhatja, ha személyes kedvencünk nem ért el világrengető eredményeket. Amennyiben igen, akkor pedig kapunk egyfajta visszaigazolást arra, hogy jól döntöttünk a vásárláskor. De félre a dumával, inkább nézzük meg a videót, amin HUD nélkül látszik, hogy mennyire jó munkát végeztek a Battlefield 3 grafikusai. A PC-s játékmenet videót természetesen 1080p-ben van értelme lejátszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)