Hirdetés

Megismertük a Tiny Tina's Wonderlands endgame tartalmait

|

Lootot hányó nyuszik is lesznek a Borderlands közelgő spin-offjában.

Hirdetés

A Borderlands szériában kezdettől fogva nagyon fontos szerepet játszik a temérdek megszerezhető loot, a Gearbox játékaiban nemcsak a legyőzött ellenfelek után jár mindenféle jóság, hanem olykor még a budiban is zsákmány várja a Vault Huntereket. Várhatóan nem lesz ez másképp a márciusban érkező, fantasy témájú Tiny Tina's Wonderlands esetében sem, aminek a végjátéka is rengeteg kinccsel kecsegtet majd.

A fejlesztők egy új bejegyzésben mutatták be, hogy milyen is lesz a játékban az endgame, ami remélhetőleg garantálja majd, hogy a kampány befejezése után se hagyjuk ott Tiny Tina őrült játszóterét. A dolog központi eleme a Chaos Chamber lesz, ami tulajdonképpen egy változó, és így sokszor újrajátszható dungeon lesz.

Hirdetés

Mindegyik ilyen Chaos Chamber hat egyedi teremből áll. Három teljesítése után egy mini-boss vár ránk, majd a maradék szobákat követően vár ránk a kaland végét jelző boss. Opcionális feladatokat is kapunk, amelyek kristályokkal jutalmazzák a játékost. Ezeket aztán arra használhatjuk, hogy például még ütősebbé varázsoljuk a lootot. Egy sikeres menet nagyjából 20-30 percig tart, és a végén megérkezünk a Loot of Chaos nevű területre, ahol zsákmánnyal teli láda a jussunk.

Persze az is előfordul majd, hogy tüskés nyulakat ábrázoló szobrok hányják ki magukból a fegyvereket. Igen, ez egy ilyen játék lesz.

A Tiny Tina's Wonderlands március 25-én fut be PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Series S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)