Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Battleforge

|

Március 24-én debütál a Phenomic aranylemezre pörkölt kártyás stratégiája. A polcokon a Battleforge nevet keressétek.

Hirdetés

A kizárólag asztali rendszerekre fejlesztett Battleforge kontinensünkön március huszonnegyedikén kerül forgalomba. A kártyalapokkal megspékelt stratégia továbbra is várja bétatesztelésre hajlandó leendő felhasználóit, ha szeretnének közelebbről megismerkedni a játékkal, akkor látogassatok el a Battleforge hivatalos oldalára és regisztrációval jelezzétek szándékotokat.

battleforge.jpg
 

A németországi Ingelheimben fejlesztett BattleForge egy fantasy köntösbe bújtatott valósidejű stratégia, mely az RTS játékmenet tempóját kombinálja az online környezettel, a testre szabható és cserélhető kártyajátékkal. A BattleForge-ban a játékosok virtuális játékkártyákkal építik fel hadseregüket és pusztítják ellenfeleiket. A háború eszközei a kártyák, melyek mindegyike egy-egy varázslatot, egységet vagy épületet szimbolizál, és megidézi azt a harcmezőn. Ezzel a kezelőfelülettel a játékos testre szabhatja és kombinálhatja a frakciókat, és saját elképzelése szerint kialakított, egyedi hadsereget irányíthat. A bázisépítés és termelési sorok nélküli BattleForge küzdő felei azonnal elmerülhetnek a gyors tempójú RTS akcióban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)