Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Black Mesa Source!

|

Szinte a semmiből kapott megjelenési dátumot a Source motor segítségével feljavított Black Mesa Source.

Hirdetés

A projekt lefedte a teljes "When it's done" kifejezést, hiszen megjelenésére már 2010-ben is tűkön ülve vártunk. Azóta nem történt túl sok dolog a Black Mesa Source háza táján, de most valóra vált a rajongók legszebb álma és valóban megjelenhet.

Nem kell tovább a naptárban számolgatnunk a napokat, nincs több álmatlan éjszaka a Half-life fanoknak, hiszen immáron hivatalossá vált, hogy szeptember 14-én érkezik a Black Mesa Source első felvonása, amely a Lambda Core pályáig vezet minket és 8-10 óra játékidőt ígér a szemnek kedves kinézet mellett. A további tartalmak készültségi szintjéről és részleteiről nincsenek információink, de már ez is több, mint amit álmainkban is reméltünk volna, ráadásul ingyen egy kis csapat fáradozásai által.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)