Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Nickelodeon játék, amit senki sem kért

|

Robog tovább a Mario Kart alapjaira épült Kart Racers sorozat, ami próbál felnőni a nagy elődjéhez.

Hirdetés

A Nickelodeon nagyon szeretne részesévé válni a modern gaming piacnak, ami egyébként sikerült is nekik egy nagyon fura pillanat erejéig. A Nickelodeon All-Star Brawlnak volt egy hete, amikor az FGC (Fighting Game Community) komolyan vette a jelenlétét, de a MultiVersus körüli felhajtás azt is lenyomta.

A Nickelodeon most a Kart Racers sorozatára fekszik rá, és a Brawl hibáiból tanulva ezt most szinkronszínészi munka segítségével teszi.

Hirdetés

Pár nappal a szivárgások után a GameMill Entertainment bejelentette, hogy jön a Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway, több mint 40, teljesen szinkronizált karakterrel, 36 pályával, valamint lokális és online multiplayer lehetőségekkel.

A játék már a megjelenési dátumát is megkapta: 2022. október 7-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Hivatalos trailer még nem érkezett sajnos, így az első látnivalókra még várnunk kell.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)