Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Resident Evil 4 remake Ada Wong DLC-je

|

A State of Play-en bejelentett a Sony két Resident Evil-projektet is.

Hirdetés

Bár az alapjátékból teljesen kimaradt az Ada Wongra fókuszáló sztoriszál, adathalászok arra bukkantak márciusban, hogy a Capcom a Separate Ways alcímet viselő DLC-ként pótolhatja ezt a hiányosságot. A Resident Evil 4 remake már hónapokkal ezelőtt megjelent, viszont az Ada bővítményről nem érkezett azóta sem hivatalos hír - egészen mostanáig. 

A Capcom a külsős címekre fókuszáló State of Play-t használta ki arra, hogy beharangozzon két projektet a Resident Evil 4 remake-hez: az egyik a VR-változat, amelyre év végén számíthatunk, a másik pedig a Separate Ways, amely előbb jön, mint gondoltuk. 

Hirdetés

Az alábbi trailerben mindkettő bejelentés kedvcsinálóját megtaláljátok: először azt csodálhatjátok meg, hogy milyen belső nézetből aprítani a fertőzötteket, majd következik Wong kalandja, amelyből kiderül, hogy kedvenc Adánk min ügyködött, amíg Leon az elnök lányát mentette: 

A Resident Evil 4 remake VR-változatának megjelenése télen várható, míg a Separate Ways DLC szeptember 21-én válik elérhetővé, PS4-re, PS5-re, valamint valószínűleg a többi platformra (PC, Xbox) is. Ezzel egyidőben lesz egy ingyenes The Mercenaries frissítés is, hogy érdemes legyen ahhoz a módhoz visszatérni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)