Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott az OlliOlli World

|

Tévedtetek, ha azt hittétek, hogy 2022 eleje már nem lehet ennél sűrűbb.

Hirdetés

Turbulens időszak lesz a jövő év eleje, pláne február. A teljesség igénye nélkül olyan címek jelennek majd meg, mint az Elden Ring, a Horizon Forbidden West, a Total War: Warhammer 3 és a Dying Light 2 Stay Human. A helyzeten nem segít, hogy a minap tartott Nintendo Indie előadás alatt újabb játék kapott megjelenési dátumot, természetesen 2022. februárjára időzítve.

A fejlesztést végző Roll7 végre megerősítette, hogy a különleges hangulatú gördeszkás játékuk folytatása már a kanyarban van, hamarosan mindnyájan belevethetjük magunkat az akcióba Nintendo Switchen, PC-n, Playstation 4-en és 5-ön, illetve Xbox Series és One gépeken.

Hirdetés

A fejlesztők azt is elárulták, hogy az elődökkel szemben, ahol szinte pixelre pontosan kellett kivitelezni egyes mozdulatokat, az OlliOlli World egy kicsit megbocsátóbb pályákkal érkezik, ettől függetlenül azonban az igazi kihívást keresők is megtalálhatják majd a számításaikat a játékban.

A deszkás OlliOlli World február 8-án debütál tulajdonképpen minden platformra, a legtöbben helyen pedig már elő is rendelhető. Ti játszottatok a sorozat bármelyik korábbi epizódjával?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)