Hirdetés

Megjelent a Call of Duty: Black Ops Cold War, egyből lehaltak a szerverek

|

Sejthető volt, hogy a Treyarch játékára rengetegen lesznek kíváncsiak az elkövetkezendő időkben, de az Activision mégsem tudta felkészíteni a szervereket a rohamra.

Hirdetés

Akik rendszeresen követik a multis játékokat, és ott vannak az első napon, hogy belevessék magukat a vadonatúj élménybe, azok számára valószínűleg nem ismeretlenek a szervergondok sem.

A nagyobb játékok esetében mindig fennáll a veszély, hogy a játék egész egyszerűen nem bírja az embertömegek rohamát, ezért összeomlik. Beszámolók szerint ez történik jelenleg a Call of Duty: Black Ops Cold Warral is.

A játék hivatalos Reddit oldalát ellepték azok a játékosok, akik arra panaszkodnak, hogy egyszerűen nem tudnak bejelentkezni a multis meccsekre.

Hirdetés

Többen jelentették, hogy a játék először kiírja, hogy bekerültek a várakozási sorba (sokan persze még idáig sem jutnak el), majd egy üzenet elárulja azt is, hogy még 7700 perc (több mint 5 nap) amíg bejuthatnak a játékba.

Meglehetősen fura hibajelenség azonban az is, hogy többen a Black Ops Cold War kampányát sem tudták elindítani, melyhez elméletileg internetkapcsolatra sincs szükség, miután telepítettük.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kiadó valószínűleg pár napon belül megoldja a szervergondokat, de hogy ez utóbbi problémát mi okozhatja, arról egyelőre semmilyen infó nincs.

Nálatok elindult a Call of Duty: Black Ops Cold War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)