Hirdetés

Megjelent a Costume Quest PC-re!

|

A konzolokon már sikert aratott RPG most számítógépekre is ellátogat.

Hirdetés

A Tim Schafer vezette, többek között a fantasztikus ámde hányatott sorsú Psychonauts-ot is jegyző Double Fine stúdió tavaly októberben Xbox Live Arcade-on és PlayStation Networkön megjelent szerepjátéka, a Costume Quest a hatalmas sikert könyvelhetett el magának.

A humorban bővelkedő játék halloweeni környezetbe repít el minket, ahol az ikerpár, Reynold és Wren anyjuk unszolására elmennek "trick-or-treat"-elni, hogy megismerkedjenek a környéken élő többi sráccal. Miután kiválasztottuk közülünk, hogy melyikkel szeretnénk lenni, a másikat elrabolja egy szörny és elkezdődik a megmentéséért folytatott harc. A házakhoz becsöngetéssel egymás után hajthatjuk végre a küldetéseket, melynek eredményeképp információt kaphatunk az eltűnt testvérünk helyzetéről, cukrot, amivel a többi gyereket fizethetjük le, vagy ruhadarabokat hogy fejleszthessük kinézetünket.

Akik befizetnek a 13.99 eurós Costume Questre, ajándékba kapják a Grubbins on Ice DLC-t, ami mégtöbb küldetést és egyéb jóságokat tartalmaz. A játék Steamről tölthető le, így a Steamworks támogatás miatt 15 achievementért is harcolhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)