Hirdetés

Megjelent a Debrecen LHDC v1.0 X-Plane verziója!

|

A magyar LHSimulations emberei nem pihennek - egyre másra készülnek el a magyar repülőterek és helyszínek.

Hirdetés

Debrecen már régebben elkészült FS2004, azaz Flight Simulator 2004 alá, mostanra azonban a jelenleg is fejlesztett és továbbfejlesztett X-Plane alá is elkészítették - úgy néz ki, jelenleg ez a program a "sztenderd" repülőszimulátor PC, Mac és Linux alá.

Természetesen más szimulátorok is a piacon vannak még, az FSX alá sem szűnt meg a támogatás és a fejlesztés - az LHSimulations emberei jelenleg a Pécs-Pogány repülőteret fejlesztik ezalá a rendszer alá - gyönyörű új fű textúra is készült már. 

Aki az LHSimulations magyar vonatkozású fejlesztéseit le szeretné tölteni, legyenek azok repülőterek, vagy akár Malévos Dash-8 as, Esetleg Cápali, az L39C Albatros, az ide fáradjon:

LHSimulations letöltések

Itt X-Plane, FSX és FS2004 formátúmú "jóságok" is találhatóak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)