Hirdetés

Megjelent a februári GameStar!

|

Címlapon a Battlefield 3, a teljes játék pedig a félelem maga, vagyis a F.E.A.R.!

Hirdetés

Nincs több kifogás, nincs több halogatás, megjelent a februári GameStar. Az újságosok feltöltötték készleteiket, három napi hideg élelemmel és nem kevés forró itókával igyekeznek talpon maradni, mert még nem látják a standjaik előtt kígyózó sorok végét. Ne várjátok meg, míg elkapkodják előletek az utolsó példányt, hiszen mindenki a csodás Battlefield 3 képeken akarja legeltetni a szemét, és magába szippantani a hó és jég borította Stockholm illatát.



Az első kézből származó Battlefield 3 információk (magyar felirattal ellátott interjú a DVD-n) kiváltotta tömeghisztériára még rátesz egy lapáttal, hogy mindent elárulunk a The Elder Scrolls V: Skyrim-ról, amit csak tudni lehet, illetve ellátogattunk a Black Hole főhadiszállására, ahol kipróbáltuk a Might & Magic: Heroes VI-ot.
Tesztrovatunkból kiderül, hogy a luxus és a csillogás elég-e ahhoz, hogy sikerre vigye a Test Drive Unlimuted 2-t, hogy valóban olyan egyszerű-e húsevő növényeket etetni rosszarcú fickókkal, mint a Bulletstorm előzetesei azt sejteni engedték, valamint hogyan üthetünk agyon több száz órát és több száz szuperhőst a DC Universe Online-ban.



Teljes játékként ismét a horror zsánerből válogattunk, egészen véletlenül a Monolith remekbe szabott FPS-e, a F.E.A.R. akadt a kezünkbe, s került fel végül a mellékletre.

FIGYELEM! Amennyiben Windows Vista, vagy Windows 7 operációs rendszer alatt a F.E.A.R. teljes játék telepítése közben hibát észlelnétek, a következő linkre kattintva lépésről lépésre haladva ismerhetitek meg a probléma orvoslásának módját.

A februári GameStar tartalomjegyzéke


Újdonságok


Battlefield 3
Assassin's Creed: Brotherhood
The Elder Scrolls V: Skyrim
Total War: Shogun 2
Might & Magic: Heroes VI
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
Battlefield Play4Free

Játékbemutatók

Test Drive Unlimited 2
Bulletstorm
DC Universe Online
Dungeons
18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2
PT Boats: South Gambit
Hearts of Iron III Gold
Stacking (X36)
Raskulls (X360)
Breach (X360)
Marvel vs. Capcom 3 (X360)
Mario Sports Mix (Wii)
Sacred Odyssey (iPhone)
Dead Space (iPhone)
Mass Effect 2 (PS3)
Killzone 3 (PS3)

Mélyvíz

ASUS-Automobili Lamborghini Eee PC VX6
Samsung S2 Portable 3 1 TB
LG Flatron E2290V
Toshiba Satellite A660-13
LG P500
ASUS Sandy Bridge megoldások
GeForce GTX 560

Belemenés

Android-okosító
Táblagépek

Másvilág

(Rango, Astrolites - Play for Keeps, A Life Divided - Passenger, Isaac Bashevis Singer - A sátán Gorajban, Dalriada - Ígéret, Shakra - Back on Track, Social Network - A közösségi háló, Bullet - Highway Pirates, Nightmare - One Night of Insurrection)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)