Hirdetés

Megjelent a februári GameStar!

|

Ne felejtse el senki, a februári GameStar csütörtöktől az újságárusoknál! És mindenkinek adnak szívesen!

Hirdetés

Micsoda év ez a 2009! Csak úgy dőlnek egymás után a jobbnál-jobb GameStarok! Alig ocsudtunk fel a katarzisból, amit a januári GameStar okozott, máris itt a februári! Még szebb, még jobb, még csudálatosabb!

Az újság tartalmát megtekinthetitek a szokásos helyen, de kiemelném a jóképességű vámpírlánnyal  hentelős Bloodrayne 2-t, mint ajándék teljes játékot, illetve nagy Raven összeállításunkat: a múlthavi Bioware-látogatás után most Boe utazott ki, egészen Chicagóba, hogy néhány napot töltsön a Raven csapatával és megnézze, micsoda remek játékokkal készülnek. Kipróbáltuk a Wolfensteint és a Wolverine-t is, és bizony el kellett hessegetnünk előzetes aggályainkat... Hess, előzetes aggályok, hess! Az igazi döbb azonban a Singularity volt: folytatások, átvett licencek után a Raven végre valami egészen egyedit alkot, egy olyan játékot, amire nagyon is érdemes lesz odafigyelni! Boe hosszú oldalakon át áradozik róla, nyilván nem tudom visszaadni az élményt pár mondatban. (Meg kell venni az újságot!)

Van itt persze más is, exkluzív infók és képek egész hada a Need For Speed Shiftről, bétateszt a kiváló Chronicles of Riddick „2009-re optimalizált" folytatásáról, avagy remake-jéről, és nem utolsó sorban exkluzív fókusztesz a Warhammer 40K: Dawn of War II-ről! De most már tényleg abbahagyom, bár sokáig tudnám sorolni, hogy micsoda szuperizgalmasságosságokkal készültünk ebben a hónapban.

És persze amit ilyenkor még el szokás mondani. Mindenkinek, akinek építő kritikája van, az ossza meg velünk, ne tartsa meg magának! Cserébe ajándékokat sorsolunk: januárban például Kővári Zsolt, Gulácsi Péter és Szalóki Gábor kapta meg az alant látható baseball sapik egyikét-másikát. (Kivételt képez Jay-Z, ő nem vált meg a sapkájától.)

 

gs0902repperdzsonik.jpg

 

Persze a képen látható crew a saját rapper különítményünk, nem ők a nyertesek. De ne kalandozzunk el. A lényeg, hogy jó tett helyébe jót várj, illetve addig jár a korsó a kútra. Építő kritikákat mindenki az erre elkülönített fórum topikokban lesz szíves elhelyezni. Hogy hol?

Hát itt!

 

Azt hiszem ennyi, zárul Miki mókatára. Vegyetek GameStart! Minőségi olvasmány! A bőrötök is szebb lesz tőle, a hajatok fényesebb, a szemetek csillogóbb! Vagy vegyetek rögtön kettőt, és akkor az egyiket elajándékozhatjátok (valakinek, aki már vett).

Ésatöbbi. 

 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)