Hirdetés

Telefonháború, CES, Anonymus és fegyverek - megjelent a PC World

|

A PC World 2013/02-es számában rengeteg olyan cikk és teszt van, amely számunkra is nagyon érdekes.

Hirdetés

Napjaink nagy kérdése, hogy az Android, az iOS és a Windows Phone operációs rendszereket futtató okostelefonok közül melyik a legjobb. A vélemények megoszlanak, barátok egymásnak ugranak, egyesek pedig olyan elszántan ragaszkodnak véleményükhöz, hogy nem hajlandóak elfogadni a másik oldal pozitívumait sem. A PC World 2013/02-es számában kollégáink egymásnak eresztették napjaink legkiemelkedőbb okostelefonjait, vették a legfontosabb szempontokat, és meglepő eredményt hirdettek.

Emellett bemutatkoznak az idei CES legérdekesebb eszközei, melyek alapján leszűrhető, hogy az elkövetkezendő években milyen technikai újításokra számíthatunk. Megtudhatjátok, hogy milyen könnyedén lehet név nélkül fegyvert rendelni az internetről, illetve azt is, hogy a "jótékony" hackercsapat, az Anonymus milyen mértékben végez valóban értékes munkát.

A mellékelt lemezen négyféle vírusírtó (ESET, Panda, F-Secure, Agnitium) található meg, emellett videón mutatkozik be többek között a számos funkcióval felruházott ASUS Varidrive külső meghajtó, a Sencor Element Racer kormány kiegészítő, illetve az ASUS két, kimondottan a játékosoknak szánt alaplapja, az ASUS Maximus V Formula és a Maximus V Extreme. Részletes tartalomért erre a linkre fáradjatok, a magazint pedig keressétek kedvenc újságosotoknál vagy Digitalstand oldalán!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)