Hirdetés

Megjelent a Hungary Landmarks Pack 1.0 - repűlőszimulátorosok figyelem!

|

A repülésért, a repülőgépes szimulátorokért lelkesedők biztosan tudják, hogy a rengeteg hivatalos kiadvány mellett a modderek szép lassan az egész világot "beledolgozzák" a játékokba.

Hirdetés

S aki magyar rajongó, tuti hallott már az LHSimulations csapatáról, akik a következő e-mailt küldték nekem:

"Kedves LHSimulations tagok! Kedves Gyu!

A letöltések között megtaláljátok a legújabb Hungary Landmarks Packot!

A Hungary Landmarks Pack alap ötlete az, hogy minden fontos Magyar épületet megmodellezünk, amik VFR navigációs pontokként használhatóak. Szeretnénk a csomagba belefoglalni hidakat, templomokat és hires épületeket.

A legelső verziója ennek a scenerynek 2010 szeptemberében lett kiadva, amelyet Hungary Landmarks Pack Part 1-nek kereszteltünk el. Alapvetően Google 3D Warehouse objektumokat alakítottunk át FS objektumokká. Később felismertük, hogy a konvertálás nagyon sok ideig tart és az eredmény sem mindig kielégítő. Sajnos ezeknek az objektumoknak a minősége nem ugyanazon a szinten van, mint a többi LHS által készített objektumoké ezért úgy döntöttünk, felhagyunk ezzel a módszerrel. A Part 1 verziót elavultnak tekintjük. Úgy döntöttünk, hogy egy új 1.0-ás verzióval kezdjük újra. Csak egyetlen objektumot vettünk át a régi Part 1 verzióból, méghozzá a kőröshegyi völgyhidat. Minden más objektum teljesen új model. A most kiadott 1.0-ás verzióban a völgyhídon kívül 12 Magyarországon található TV átjátszó torony található. Az a szándékunk, hogy ezt a sceneryt folyamatosan bővítjük, fókuszálva azokra az objektumokra, amelyek az LHS által modellezett repterek környékén vannak.

Ne felejtsd a megfelelő működéshez és megjelenéshez installálnod kell a LHSimulations Library Base Pack 03-12-t, valamint ha régebben installáltad a Landmarks Part 1-et, akkor azt törölni kell.

Ezen a linken pedig megnézheted, hol vannak a scenerybe foglalt objektumok:

Az FSX verzióban, minden objektum köré fotóhátteret tettünk, valamint a Kőröshegyi völgyhídon forgalommal találkozhattok.

Üdvözlettel, LHSimulations csapata"

Én csak annyit tehetek hozzá - bravó srácok, ez szép munka volt, csak így tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)