Hirdetés

Megjelent a januári GameStar!

|

Tudom, hogy már tegnap megjelent, de ez mit sem változtat az örömteli híren: itt van 2009 első GameStarja! Woot!

Hirdetés

2009 hivatalosan is megkezdődött , úgy is mondhatnánk, hogy ezennel megnyitottuk 2009-et.  És mi mással, mint egy friss, ropogós, megújult GameStarral! A tartalmat a szokásos helyen meg lehet szemlélni, kiemelném azonban FEAR 2 fókusztesztünket: nem lövök le meglepetést, annyit azonban elárulok, hogy nagggyon kellemesen csalódtunk! Duncan le is írja (a rá jellemző bőbeszédűséggel, avagy bőírásossággal) hogy miért. Na jó, kiemelem még azt is, hogy találkoztunk a BioWare csapatával, elbeszélgettünk a góréval (a rengeteg BZ szóviccre inspiráló Ray Muzykával) és izgalmas dolgokat tudtunk meg nem csupán a Dragon Age: Originsről (ami ütős lesz, akárki meglássa!), de az új Star Wars MMO-ról, a The Old Republicról, és még a Mass Effect sorozat további sorsáról is... De minek is osztom itt az észt, van nekünk erről videónk is! Íme a januári GameStar videóajánlója!

 

 

Duncan nagyjából összefoglalta a dolgokat, már amennyira hagytuk. És hogy milyen lett a januári GameStar? Nos, teljesen elfogulatlanul mondom (de tényleg), hogy elképesztően jó. Nem tudom, kik csinálják ezt a lapot, de a srácok megint ráemeltek. A decemberi szám szuper volt, de ez a januári, hát nem is tudom, le a kalappal.

Amennyiben már megvetted a lapot, és hasonló a véleményed, írd meg a januári GameStar hivatalos fórumtopikjaiban! Amennyiben már megvetted a lapot, és eltérő a véleményed, akkor írd meg a januári GameStar hivatalos fórumtopikjaiban! Amennyiben még nem vetted meg a lapot... akkor vedd meg. Miért? Mert különben bánni fogod, hogy ennyi remekbeszabott cikktől, a DVD mellékleten pedig ennyi csudálatos exkluzív videótól fosztod meg magad.

Na meg azért, mert különben Duncan lerúg!

 

duncan_lerug.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)