Hirdetés

Megjelent a márciusi GameStar!

|

Élőhalott nácik a címlapon, hát mi jöhet még?!

Hirdetés

Minden elfogultság nélkül mondom (szinte csak véletlen egybeesés, hogy ennél a lapnál dolgozom), hogy valami egészen fenomenálisan lenyűgözően fenomenális lett a márciusi GameStar! Mert megérkezett, és csütörtökön már meg is lehet vásárolni az arra hitelesített személyektől (ún. újságárusoktól). Kedvenc játékmagazinotok (a GameStar, nyilván) ismét tömve van izgalmasnál izgalmasabb, szórakoztatónál szórakoztatóbb, érdekesnél érdekesebb cikkekkel, tesztekkel: a teljes tartalomjegyzéket itt lehet elolvasni. A Wolfenstein címlapsztorit külön kiemelném: Boe részletesen beszámol játékélményeiről, és elmond mindent a Raven új FPS-éről, amit csak tudni érdemes. Ha eddig nem voltál rápörögve, olvasd csak el a cikket, most majd rádöbbensz! Van itt persze sok egyéb, The Wheelman, Tom Clancy’s H.A.W.X., Empire: Total War és Battleforge teszt, részletes összefoglaló a CeBIT legérdekesebb újdonságairól  – de hát épp most írtam hogy ott a tartalomjegyzék, akkor meg minek kezdem el sorolni mégis? A kérdés költői volt.


 
Mint mindig, most is megragadnánk az alkalmat hogy mindenkit buzdítsunk, illesse építő kritikával szeretett lapunkat. A Ti véleményetek a legfontosabb számunkra, ezért ha már felmarkoltátok és átolvastátok a márciusi GameStart, kattogjatok el a fórum megfelelő topikjaiba, olvasói visszajelezni. A legértékesebb hozzászólások szerzői minden hónapban ajándékot kapnak (ahogy az előző hónapban Juhász Attila, Drumplayer Madaphacka - szép név! - és Joey) úgyhogy már csak ezért is megéri. Vagy hát puszta lelkesedésből. Jószándékból. Elhivatottságból.

Így néz ki az újság, amit meg akarsz venni:

 

200903.jpg
 

 

Ütős cucc, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)