Hirdetés

Megjelent a Nadirim - Szerezd meg a Nadir kincsét!

|

Vegyél részt a Twisted Tribe és a GameStar közös nyereményjátékán és nyerd meg az ajándékcsomagok egyikét.

Hirdetés

November első felében rajtolt el a Nadirim, a böngészőben játszható ingyenes MMO a hazai Twisted Tribe fejlesztésében. A játék az agyonhasznált fantasy vagy sci-fi környezet helyett egy olyan világot tár elénk, ami sokunkat az Ezeregy éjszaka meséire emlékeztet. Minden egy lámpával kezdődött, egy tolvajjal és egy dzsinnel, a végeredmény pedig generációkon átívelő történet a fény és a sötétség soha véget nem érő harcáról



Játékosként harcos, zsivány, vagy mágiahasználó bölcs szerepébe bújva tehetünk kísérletet arra, hogy megállítsuk a Nadirt, és megmentsük a világot a sötétségtől. Útonállók, vadállatok és mitológiai fenevadak törnek az életünkre, ám ha velük könnyedén el is bánnánk, ne lepődjünk meg azon, ha egy másik játékos a bordáink közé döfött tőrrel kezdi a párbeszédet a szokásos szalam alejkum helyett. Mesés városokat fedezhetünk fel, egyre gyarapodó vagyonunkat pedig fegyvereket, páncélokat, és mágikus csecsebecsékre költhetjük.



A fejlesztők az elmúlt hetekben nem babérjaikon pihentek, hanem azon igyekeznek, hogy folyamatosan újabb és újabb funkciókkal bővítsék a Nadirim lehetőségeit. A jövő hét folyamán ismerkedhetünk meg többek között a más játékosokkal folytatott kereskedelem örömeivel. Ha tele vagyunk felesleges holmikkal, akkor végre megszabadulhatunk azoktól. A vadonatúj barátlista segítségével nyomon követhetjük, hogy a haverok közül ki merészkedett ki a sivatagba skorpiók és haramiák közé, karakterünk oldalát pedig a honlapon is megcsodálhatjuk majd anélkül, hogy bejelentkeznénk a játékba.



Ami pedig igazán örömteli hír, hogy már javában dolgoznak a magyar verzión, így a jövőben az esetleges nyelvi hiányosságok sem akadályozzák a játék felhőtlen élvezetét.



A Twisted Tribe felajánlott két, Nadirim relikviákkal (póló, nyakpánt, pendrive és 50 Gem, ami prémium tárgyak vásárlására fordítható) telepakolt ajándékcsomagot, amit azok nyerhetnek meg, akik részt vesznek játékunkban. A szabályok pofonegyszerűek, csatlakozzatok a Nadirim Facebook csoportjához, és a GameStar Facebook csoportjához, majd a linkelt bejegyzéshez hozzászólva válaszoljatok az alábbi kérdésre.

Mi a legrokonszenvesebb a Nadirim mesébe illő világában?"

Sorsolás december 5-én, hétfőn!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)