Hirdetés

Megjelent a novemberi GameStar!

|

Call of Duty: Modern Warfare 2-vel a címlapon, belül pedig karácsony előtti játékdömpinggel érkezik a novemberi GameStar.

Hirdetés

Bemutatni az új GameStart minden hónapban öröm: lám, ezzel vacakoltunk egész hónapban, ezért nem aludtunk, ezért túlóráztunk, ezért ettünk meg annyi pizzát (ender esetében szusit, Flatline esetében terrorpörköltöt). Novemberi lapszámunk azonban különösen izgalmas! Mondhatnám, hogy őrület van itten máma, de a lényeg, hogy el-ké-pesz-tő mennyiségű játékot teszteltünk le Nektek (játékcunami ez!), úgyhogy ha valaki a szezon kezdetén játékvásárláson törné fejét - vagy netán irányzott tippeket adna szeretteinek, hogy milyen játékot is látna szívesen az ótannenbaum alatt, az itt megtalálja számításait. De lássuk, mi rejlik a csomagban.

Teljes játékunk a Crusaders: Thy Kingdom Come, a magyar Neocore Games előző játéka. Mostani alkotásuk, az évek óta várt King Arthur végre megérkezett (le is teszteltük legott), így stílszerű volt ezt a kis csodát adnunk mellé. Hogy még szebb legyen az ünnep, a játék magyar felirattal érkezik, így akik nem beszélik teljes magabzitossággal a ködös Albion szép nyelvét, azok sem jönnek majd zavarba tőle.

Címlapon és fókuszban a Call of Duty: Modern Warfare 2 van, mi más, melynek multiját oly alapossággal igyekeztem letesztelni, hogy kis híján lekéstem a cikkel a nyomdai leadást. (Azóta is lelkesen tesztelem.) Dragon Age: Origins cikkünkben BZ áradozik, és a BioWare új csudája mellett londoni élményeiről is beszámol, például arról, hogy miként nyert a játék segítségével képzeletben többmillió forintot. King Arthur tesztünket már említettem, mellette még olyan címek találhatók, mint a PES 2010, a Star Wars: The Force Unleashed vagy a Borderlands... és még sokan mások. A Mélyvízben sok színes-nyákos hardver mellett a Windows 7-nek is szentelünk egy külön kis mellékletet, illetve bemutatkozik cikkírói pályázatunk egyik nyertese, Séllei Tamás is. (A többiek majd folyamatosan csatlakoznak hozzá.)

Most pedig lássuk a részletes tartalmat!

Bemelegítés
DVD-tartalom
Aréna

Újdonságok
Mi lesz veletek, online harcosok?
Hírek
Assassin's Creed 2
Avatar: The Game
A róka meg a bőre
Battlefield: Bad Company 2
Aliens vs. Preadator
Lost Planet 2

Játékbemutatók
Call of Duty: Modern Warfare 2
Dragon Age: Vérvonalak
Torchlight
Pro Evolution Soccer 2010
King Arthur
Star Wars: The Force Unleashed TUSE
Borderlands
SAW
Machinarium
CSI: Deadly Intent

Xbox 360 tesztek
Brütal Legend
GTA IV: The Ballad of Gay Tony
DJ Hero
Lips: Number One Hits
Vásárlási Tanácsadó

Mélyvíz
Hírek
Gigabyte GA-P55A-UD6, Microsoft LifeCam Cinema
TP-Link TL-WR1043ND, GeIL EVO ONE 2000 MHz 4 GB Kit
NVIDIA GeForce 210 és GT 220 Palit és Gainward színekben
Kingston SSDNow V 40 GB
Megérkezett a Windows 7!
ASUS TurboV EVO - tuningolás P55-tel
1Konfigajánló

Belemenés
Bemutatkoznak a nyertesek: Séllei Tamás
Zene a mobilodra - Play Now plus
Forognak a sírjukban?
Másvilág
Következő számunk tartalmából

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)