Hirdetés

Megjelent a StarCraft 2 demója!

|

Öt hónappal az első fejezet megjelenése után végre kipróbálhatóvá vált a Blizzard egyik sikerjátéka.

Hirdetés

Bár a Blizzardnak többnyire csak sikerjátékai vannak, azért örülünk, hogy a StarCraft 2: Wings of Liberty eladásai is szép számokat produkáltak.

A StarCraft 2 demójában a Wings of Liberty első három küldetését próbálhatjuk ki, illetve a Terran-Terran egyszemélyes skirmish-t. A többjátékos mód ezúttal kimaradt, de a demón nincs időkorlát, és nem szükséges hozzá Battle.net felhasználói fiók. A demó csak angol nyelven érhető el egyelőre, de aki esetleg más nyelvet díjazna, annak sem kell sokáig várnia (a magyarra valószínűleg várhatunk évekig). Aki még nem próbálta ki a StarCraft széria második részét, az ide szíveskedjen elfáradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)